Design Sprint i praksis

03.06.2019 - 04.06.2019

Aarhus

Underviser: Rune Brahe Bjerregaard

10.500 DKK ex. moms

Beskrivelse

Design Sprint i praksis

Kom med, når vi giver os i kast med et af de hotteste værktøjer indenfor produktudvikling. Lær det teoretiske fundament bag processen Design Sprint, som Google Ventures udviklede, og som kom på alles læber efter Jake Knapps populære bog ”The Sprint Book”. På kurset vil du desuden få konkret praktisk erfaring med processen i form af eksekvering af et minisprint henover de to dage, hvor du også selv får ansvar for at facilitere og deltage.

Det kan du efter kurset

-      Vurdere om Design Sprint er det rette værktøj til dit problem

-      Forberede deltagere og praktikken forud for et Design Sprint

-      Facilitere dit team effektivt gennem et Design Sprint 

-      Undgå typiske fejl og problemer

-      Bruge sprintets læring til faktisk at komme videre

Indhold

Dine undervisere er erfarne facilitatorer og produktudviklere, der har adskillige Design Sprints bag sig. De vil tage dig igennem teorien og rammerne for et Design Sprint, vekslende mellem korte læringsseancer baseret på best practice og praktisk afprøvning af færdighederne. Alle emner rundes af med undervisernes personlige tips og tricks, så I ikke rammes af de samme anti-patterns. 

Modul 1: Forberedelsen

Først og fremmest lærer du, hvorfor det vigtigste spørgsmål at stille er om, det overhovedet giver mening at køre et Design Sprint. Hvilke situationer passer det på, og hvornår skal man fravælge det. Vi går gennem de forskellige elementer i den disciplin, og giver dig vores bedste råd til en effektiv forberedelse.

Modul 2: Forstå

Design Sprintets første dag er på mange måder den del af sprintet, som skræmmer flest – Vi lærer dig at strukturere, hvad der kan føles som kaos, og du får værktøjer til at få processen på ret køl, hvis den kuldsejler. 

Modul 3: Den kreative muskel

Hvordan kan man varme den kreative muskel op, så dit team yder sit allerbedste, når der skal designes på kryds og tværs?  

Modul 4: Beslut dig!

Beslutningsprocesserne er noget af det, der er faciliteret mest stramt i et Design Sprint. Du lærer at vælge metode og prøve dem af. Værktøjerne kan bruges i utallige andre sammenhænge end Design Sprints. Det inkluderer klistermærker! 

Modul 5: Byg, Test og Lær

I bliver ledt fra Storyboard til at bygge en prototype i forskellige værktøjer – tag din laptop med, så du kan prøve det!

Desuden vil vi opstille et realistisk setup, og rent faktisk gennemføre interviews med hinanden, tage noter og uddrage læring. Til sidst demonstreres hvordan den læring kan bruges fremadrettet.

Målgruppe 

Dette kursus er for enhver med lidt erfaring i produktudvikling, og som samtidig er interesseret i at blive mere innovativ i sin tilgang til produktudvikling ved at bruge Design Sprints. Det kan være Product Owners, Business Analysts, Product Managers, Udviklere, Scrum Masters, UX Professionelle, Arkitekter, Facilitatorer og Product Designere.

Praktisk information

Kurset varer to dage: 3/6-2019 - 4/6-2019

Pris: 10.500 DKK ex. moms

Tilmeld dig her »